Misa Toxic Seduction

maandag 15 december 2014

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een groentje heb laten zien toch? Nou, voor vandaag maak ik het helemaal goed, heb namelijk een prachtige tint groen voor jullie!
Het is alweer een oudje, maar niet minder mooi. Geef eens een warm welkom voor Toxic Seduction van Misa.Toxic Seduction hoort bij de Poissoned Passion Collection en is uitgebracht voor het najaar van 2008. De collectie telt 6 prachtige kleuren die met uitstek geschikt zijn voor de donkere dagen. De lakjes in de collectie hebben dezelfde finish als de lakjes in de Rodeo Diva Collectie van Chg (waar oa Cowgirl Up in zit), dus het zal je niet verbazen dat ik ook deze collectie geweldig vind!


Toxic heeft een zwartgroene basis met daarin prachtige heldergroene shimmer. Het lakje is vrij donker, maar de vele shimmers geven op de een of andere manier een soort van oplichting in je lak, wat het een goed draagbaar kleurtje maakt.


Zoals ik van Misa gewend ben, is dit ook weer een erg fijn lakje om mee te werken. De pigmentatie is weer prima en met 2 laagjes is-ie volledig dekkend, Misschien zou je zelf wel met één laagje weg kunnen de komen. Het kwastje is fijn en werkt lekker precies. De droogtijd is prima en sja.. what more can i say?

Misa Toxic Seducion

Misa is in Nederland niet zo heel erg goed verkrijgbaar, maar gelukkig kunnen we terecht bij webshops zoals The Color Palette of NailSupplies. Gemiddeld betaal je er zo'n 4/5 euro voor.

Wat vind jullie van dit pareltje? X4 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs