OPI Thanks A Windmillion

donderdag 15 januari 2015

Nadat ik van het weekend 100 verschillende kleuren op heb gehad, maar niets te aanstond, was ik eigenlijk van plan om even naakt het weekend door te gaan. Totdat mijn oog op Thanks A Windmillion viel en deze werd het!

Windmillion hoort bij de Holland Collectie en die was uitgebracht in het voorjaar van 2012. Echt superleuk dat zo'n klein kikkerlandje als Nederland toch meer dan genoeg inspiratie kan geven om er een collectie op te baseren met 12 lakjes! Go OPI!


Windmillion is weer zo'n kleur die ik echt met geen mogelijkheid kan beschrijven.. Ja, het is een dusty groen. Maar is het mintgroen? Nee, daar is-ie te donker voor... Bosgroen? Nee, daar is-ie te grauw voor... Zóóó lastig af en toe! Wat OPI zelf zegt:


Ik heb vrij weinig te zeggen over dit lakje. Het kwastje werkt fijn, de droogtijd is goed en ze levelt zichzelf netjes zonder strepen op je nagels. 


Ik had eens een keer zin in wat anders en daarom heb ik de dottingtool gepakt. Zoals je ziet, heb ik zelfs moeite om rondjes netjes rond te krijgen, hahaha! Ach, ik vind het wel een grappig effect geven.


Wat vind jij van Thanks A Windmillion? X

3 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs