Shoplog #8- Newcastle & Harlow

vrijdag 20 februari 2015

Van mijn ene werkgever kreeg ik afgelopen kerst een weekendje weg naar Newcastle als kerstpakket. In eerste instantie een beetje een vreemd kerstpakket natuurlijk, maar aan de andere kant hartstikke leuk! Tijd om moeders eens lekker mee te nemen en saampjes weer eens ouderwets wat te doen.


Ik zal heel eerlijk zijn: van Newcastle zelf hebben we maar weinig gezien. Ons verloop was meer van winkeltje naar barretje naar winkeltje naar restaurantje naar nog meer winkeltjes... Ik heb een heleboel leuks gezien, maar toch heb ik me enigszins ingehouden. Jaja, die verrekte WOZ komt er weer aan he ;-). Nee hoor, ik heb gewoon besloten om me in te houden en daarbij was mijn honger blijkbaar gestild, want had niet zo'n grote wishlist. Maar uiteraard heb ik wel wat leuke spulletjes weten te scoren en die zal ik jullie laten zien.


Soap & Glory Hand Food - gratis, normaal 5,5 pond/  €7,5
Soap & Glory Sugar Crush -6,5 pond / €8,8
Soap & Glory Hand Dream -7 pond / €9,5

Van een vriendin kreeg ik alweer een hele poos geleden een beetje Hand Food om te proberen, omdat zij er er erg tevreden over was. Ik vond het zelf wat te waterig voor mij en niet voedend genoeg, maar toen ik de Hand Dream tegen het lijf liep. wilde ik deze graag proberen. Er was 3for2 -actie, dus "kocht" ik de Hand Food er bij als cadeautje voor mams.

De Sugar Crush is een Body Wash die naar citroentjes ruikt maar toch ook weer niet. Heerlijk fris, maar ik kon mijn vinger er niet helemaal opleggen... Zoete citroentjes, of limoentjes.. Ik kwam er niet uit. En gister viel ineens het kwartje. Ik stond een heerlijk zang-showtje weg te geven onder de douche voor wie het maar wilde horen en toen wist ik het: het ruikt naar mojito's!! Jamjamm! Het is een behoorlijke verpakking van 500ml, dus ik kan weer even vooruit :-). En kijk nou eens wat een schattige note!


Ongeveer een half jaar geleden liep ik het merk trouwens tegen het lijf in een Nederlandse winkel. Volgens mij was het de Douglas in Den Haag, maar ben er niet 100% zeker van. Ondanks dat het merk niet ruimschoots verkrijgbaar is in ons kikkerlandje, zijn er wel verkooppunten. Jammer genoeg zijn de schappen hier een stuk minder uitgebreid dan in Engeland, want ik wist echt niet dat dit merk zo uitgebreid was! En op onderstaande foto is het make-up schap van dit merk nog niet eens te zien, die dezelfde grootte had. Erg leuk assortiment!





Benefit Full Glam Ahead -10 pond/ €13,5

Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar de POREfessional van Benefit, maar kwam 'm hier maar nooit tegen in klein formaat. Daar wel in een reissetje waar ook nog een mini-High Beam highlighter inzat en een mini mascara. Ik heb de POREfessional geprobeerd, maar ben erg blij dat ik een travelsize heb gekocht, want ik vind 'm niet zo fijn. Daarentegen ben ik helemaal weg van de High Beam Highlighter!



Urban Decay On The Run -37 pond/ €50

Eigenlijk was ik op zoek naar het té gave oogschaduwpalette Everything Nice van Too Faced, maar deze kon ik helaas nergens vinden. In Bedenhams liepen wij tegen een Urban Decay-schap op, waar mijn moeder wezenloos was van dit palette. Ik twijfelde erg, omdat ik al 2 Naked palettes heb en ik sowieso niet zo vaak oogschaduw gebruik, maar voor ik het wist had ze afgerekend en was ik een palette rijker. Lieve mams ! De blush vind ik echt ontzettend pwetty en de mascara vind ik zo fijn, dat ik daar nog graag een fullsize van zou willen.

Wat ik alleen écht ontzettend jammer vind, is dat er totaal niets inzit van een kwastje. Het palette heet On The Run en zou volgens Urban Decay perfect zijn als travelkit, kijk maar:


En hoe graag ik het ook zou willen; zonder kwasten red ik het niet met dit palette. Ik ga er dan toch uitzien als een kruising tussen een clown en een panda! Dus on the run met On The Run... Helaas niet! Ik heb nog goed in het palette gekeken en misschien ben ik zo scheel als dodo, maar ik kan nergens kwasten vinden. Het palette is heel dik, dus ik had stiekem gehoopt dat er een lade in zou zitten waar wat kwastjes te vinden waren, maar helaas.. Ik heb de Poort van Sesam-open-U niet kunnen vinden...



Lush Handy Gurugu -8 pond/ €10,5

Mijn oude verpakking was alweer een poosje op en meestal loop ik de Lush-winkels straal voorbij. Toch besloot ik er even een kijkje te nemen om te zien of het assortiment veel verschilde met die van hier en als rasechte Nederlander moest ik natuurlijk ook even prijzen vergelijken. Dat viel mee. De prijs van Handy Gurugu daarentegen scheelt dik 3 euro!! Vind ik best een flink verschil! Daarom natuurlijk weer eentje meegenomen, het blijft een fijne handcrème.



Butter London Nail Foundation -15 pond/ €20,5

Ik was straal vergeten dat Butter London een Brits merk was en toen ik voor het schap stond, viel mijn oog meteen op Disco Biscuit. Dit lakje heeft een hele tijd op mijn wishlist gestaan, maar omdat het merk hier niet verkrijgbaar was, is ze er weer vanaf gegaan. Prachtig lakje, maar helaas héél erg sheer. Zal er binnenkort eens een post aan wijden. De Nail Foundation is wel fan-tas-tisch! 



Sleek Rose Gold -4 pond/ €5,4
Collection Concealer -4 pond/ €5,4

De Rose Gold hoefde ik niet perse, maar omdat ik 'm toch tegen het lijf liep heb ik 'm maar meegenomen. Afgelopen zomer heb ik Rose Gold veel gedragen en zoals je ziet, was ik wel toe aan een back-up. Sowieso uniek hoor, bij een beauty product van mij de pan zien, haha! Qua prijs maakt het trouwens nauwelijks uit of je 'm hier in Nederland bestelt of daar zelf haalt. Over de concealer hoorde en las ik goede verhalen, dus die heb ik op goed geluk meegenomen.



Nieuwe Lady. Deze kocht ik op de boot voor slechts €19. Liefde ♥! 




Pretty Serious Bloody Bride -C$ 12,5
KBShimmer Cuticle Oil Pen -C$ 6,5

En toen ik thuis kwam, lag er een briefje van de pakketmeneer in de bus dat hij het pakketje van Harlow&Co bij de buurman had afgeleverd. Die ben ik natuurlijk meteen op gaan halen! Wederom een dikke pluim voor Harlow, want ik heb op zondagavond besteld, op maandag zijn de lakjes verzonden en zaterdag is het pakket dus al afgeleverd! Top shop! En daarbij staat de CAD nu heel erg goed voor ons, dus áls je nog indies op het oog hebt: kijk even bij Harlow! Deze bestelling telde namelijk 9 lakjes en 3 cuticle oils en kostte in totaal nog geen 90 euro!



Als laatst moet ik jullie nog even mijn Valentijns-cadeautje laten zien :-D. Met een vriendin hebben we de zaterdagavond in de bios getrotseerd voor 50 Shades of Grey! Terwijl we aan het wachten waren tot we de zaal in mochten, kreeg ik een heus valentijnscadeautje, haha! Helemaal leuk, want toevallig heb ik met dezelfde in mijn handen gestaan! Thanks again!

Nou, dat was het weer. Hoop dat jullie je vermaakt hebben! Ik had zelf nog heel graag de witte foundation van Illamasqua willen meenemen, maar net als Too Faced, ben ik Illamasqua nergens tegengekomen. En ik had wel even uitgebreid willen snuffelen in de schappen van Make-Up Revolution, maar ik had de enige Superdrug in Engeland te pakken die het merk nog niet in haar assortiment had, haha. Ach, het was supergezellig met mamsie en vind de spulletjes die ik nu heb meegenomen alsnog erg leuk. En dat ik de most wanted's niet heb, is alleen maar reden om weer eens een keertje een tripje naar Londen en maken, toch?! Xx


7 opmerkingen :

  1. Ik smeer echt het aller laatste restje hand food op dit moment op mijn handen...
    Shoot, had ik je nou maar gevraagd een nieuwe mee te nemen, maar heb er echt nooit aan gedacht.

    Ach, goed excuus om zelf maar eens naar de UK te gaan :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa mutsie! Het is niet zo dat ik het niet aangegeven heb hahaha.
      Ik heb toch nog een paar keer Hand Food gebruikt van moeders, maar ik kan 'm echt niet fijn vinden. Hij doet gewoon echt te weinig voor mijn handen.

      Enne.. Goed plan! Zelf gaan is altijd leuker :D!

      Verwijderen
  2. Prachtige dingetjes heb je geshopt! Erg mooi, lijkt me onwijs gaaf om daar een keer heen te gaan! <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel!
      Als je gaat, zou ik niet de "minicruise" boeken, maar wel wat langer gaan! Volgens mij is het echt wel een heel leuke stad met genoeg te doen, alleen waren wij er echt te kort voor om dat allemaal te ontdekken.

      Verwijderen
  3. Leuke aankopen heb je gedaan! Ik ben heel benieuwd naar de Hand Dream, lijkt mij een fijne!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, ben er zelf ook wel blij mee :-). Zal de Hand Food eens een keertje reviewen, hij bevalt vooralsnog erg goed, maar wil 'm wel wat langer gebruikt hebben. De Gurugu is wel echt een aanradertje, hier komt as week een post over!

      Verwijderen
    2. *Hand Dream bedoel ik natuurlijk! Pateto, patata... :P

      Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs