Golden Rose Jolly Jewel #111

dinsdag 28 april 2015

Goeiemorgen! Allemaal genoten van Kingsday gisteren? Ik heb heerlijk een weekend rondgehangen op de boot en in Amsterdam, wat weer erg gezellig, leuk en vooral ook oranje was! Ik zit nu ondertussen ergens op het water, op de terugweg met het stel ongeregeld en het enige waar ik nu naar verlang is mijn bedje, haha! Ik ben gesloopt! Wat hebben jullie gister gedaan?

Vandaag heb ik een lakje voor jullie die jullie waarschijnlijk al lang en breed kennen. Deze collectie was namelijk een gigantische hit! Maar ik heb dit lakje nog niet laten zien, dus vandaag zien jullie nummertje 111 van de Jolly Jewels van Golden Rose.Zoals ik al verklapte, hoort dit lakje bij de Jolly Jewels. Deze collectie bevat 17 lakjes die allemaal een bijzondere gilttercombinatie hebben. De collectie is ergens in 2013 uitgebracht.

Doordat dit het eerste budgetmerk was die zulke bijzondere kleurencombinaties uitbracht, is het logischerwijze een gigantische hit geworden. Overal las je over deze collectie en ook iedereen wilde er lakjes van hebben. Ik niet uitgezonderd! Ik was waanzinnig verliefd op twee kleurtjes en bestelde deze ook. Toen ik ze thuis kreeg, was ik zo ontzettend teleurgesteld, dat ze in mijn kast verstopt werden tot ik deze tegenkwam met het oog om een aantal budgetlakjes in een vrij korte tijd te laten zien.

Golden Rose Jolly Jewel 111

#111 heeft een lichtblauwe jelly basis en daarin zitten tal van glittertjes in verschillende formaten. Ik zie goudgele hexglitters, maar ook kleinere zilverwitte. Sommige glitters hebben een licht holografisch glansje over zich heen.

Golden Rose Jolly Jewel 111

Pfhoe... Waar moet ik beginnen?! Dit is echt mijn lakje niet zeg! Dit is ADHD to the max, haha! 

De substantie van de lak is prima: niet te dik, maar neemt toch genoeg glitters mee. Er zitten alleen zo waanzinnig veel glitters in, dat het toch een beetje rot lakt. Ook komen niet alle glitters glad op je nagels te liggen, waardoor je wat uitsteeksels op je nagels hebt. Ik heb twee laagjes gebruikt en daarna nog twee laagjes glanzende topcoat, maar de glans is nauwelijks terug te zien op de nagels. Jammer.

Maar dit bracht me wel op het idee om eens te kijken wat een matte topcoat zou doen. Vrij weinig. Bovenstaande foto heeft twee laagjes HK Girl, onderstaande foto heeft één laagje matte topcoat. Ik vind er vrij weinig verschil in zitten.

Golden Rose Jolly Jewel 111

Het kwastje dat Golden Rose gebruikt is prima en vergelijkbaar met de kwastjes van piCture pOlish. Als ik trouwens goed naar het flesje kijk, lijken de flesjes van de twee merken ook behoorlijk op elkaar! Buiten dat, is er geen verdere vergelijking. De droogtijd van #111 is trouwens wel lekker vlot!

Golden Rose Jolly Jewel 111

De lakjes zijn nog steeds bij een heleboel webshops verkrijgbaar, waar je het leuke prijsje van €3,95 voor een flesje betaalt. Ik denk dat er 11ml in een flesje zit, maar ik kan het nergens terugvinden, dus het is een gok. O.a. Alice&Jo, Fresh Mints en deNagelfabriek hebben ze nog op voorraad.

Eigenlijk is het een prima lakje, alleen is ze 'm voor mij gewoon niet. Maar wat vind jij van #111? Heb jij de hit meegekregen? En welke heb jij toen gescoord? 2 opmerkingen :

  1. Hoi, Yv ik vind om eerlijk te zijn deze lak niet zo mooi. De kleuren zijn prachtig maar ik kan er persoonlijk niet tegen als de glitters onregelmatig verdelen. Persoonlijk betaal ik dan liever wat meer voor een lak waarbij dat wel het geval is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh what a nice polish. I like such polishes :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs