Color Club Ultra- Astral

dinsdag 30 juni 2015

Om het weer toch maar een handje te helpen, heb ik een zonnig lakje uitgezocht. Enne... Het heeft geholpen ook, want hebben jullie ook zo genoten van het lekkere temperatuurtje afgelopen weekend? Vandaag heb ik een heerlijk fel snoepjesroze lakje voor jullie. Kijken jullie mee?Ultra- Astral hoort bij de Starry Temptress Collectie, wat een zomercollectie is die is uitgebracht in 2011. De collectie bevat zes flitsende lakken en een topcoat die zorgt voor hetzelfde effect als de lakjes hebben.


Ze heeft een bijna- neon basis die lekker flitsend knalroze is. Ik twijfel of het bijna- neon of echt neon is, maar op één ding kun je aan: ze valt lekker op! In deze basis zitten een heleboel holografische glittertjes. Normaal zou ik dit omschrijven als een scattered holo, maar dat is het ook net weer niet. Het zijn echt meer losse glittertjes. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar Bridget of Blaze, dat zijn echte scattered holo's en zoals je ziet zit er wel een verschil in als je vergelijkt met Ultra- Astral. Ik bestempel deze als gewone holografische glitters. Maar geloof me: het is echt een gaaf kleurtje en de holografische glitters zijn absoluut een leuke twist op alle andere holografische lakken. Ik heb werkelijk niets in mijn stash wat hierop lijkt. Hieronder heb ik nog een foto waar de zon weer achter de wolken verdween en de glans dus wat minder zichtbaar werd. Deze tint zie je ook binnenshuis. Bovenstaande foto is echt met lekker zonnig daglicht.De pigmentatie is perfect en met één laagje eigenlijk al voldoende. Ondanks dat er zoveel glittertjes in zitten, droogt ze toch vrij egaal op en met een dun laagje topcoat is ze volledig glad.

Een lakje bevat 15ml, kost ongeveer 5 á 6€ per flesje en is ruimschoots verkrijgbaar bij verschillende webshops.


Echt, ik kom de laatste tijd achter heel veel gave oudere lakjes van Color Club. Wist niet dat het merk zoveel leuks in hun assortiment had! Wat vind jij van Ultra- Astral? En heb je nog aanraders voor kleurtjes van dit merk voor me?
3 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs