Mentality Distinct

maandag 15 juni 2015

Naast de gave duo's zoals Hoopla en Gala, heb ik jullie al wat holo's laten zien, namelijk Startle en Alarm. Maar zoals ik jullie vaker verteld heb, heeft Mentality Polish zoveel meer keus dan alleen die finishes. Voor vandaag heb ik een wat ouder lakje van dit merk voor jullie; Distinct.Distinct hoort bij de Dark Variant Holos, wat een kleine collectie is die donkere holografische kleuren heeft. De lakjes drogen matte op, maar hebben allemaal de zonnige holografische twist als finish.


Distinct heeft een grauwpaarse basis en is zonder zonnetje eigenlijk niet zo heel bijzonder op de nagels. In het zonnetje tovert ze zichzelf echter om tot een vrolijk en speels lakje. 

Mentality Distinct

Het flesje dat ik kreeg was lek gegaan en ik denk dat hierdoor de substantie wat aan de dikke kant was. Al met al nog prima mee te lakken, maar toch vrij dik. Er is een nieuw lakje naar me onderweg en zodra ik die binnen heb zal ik even updaten over de substantie.

De pigmentatie is erg goed, op de foto's zie je dan ook maar één laagje zonder topcoat.

Mentality Distinct

Mentality Distinct

Ik heb wat moeten wennen aan deze, voor mij, donkere kleur, maar hoe langer ze op mijn nagels zit hoe meer ik haar ga waarderen.

Het makkelijkst en goedkoopst is Distinct verkrijgbaar bij Harlow&Co, waar je ongeveer 5,5 euro betaalt voor een flesje van 15ml. De lakjes zijn 3- tot 5-Free.

Wat vind jij van donkere kleurtjes? En wat vind je van Distinct?3 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs