Kiko 641/ Strawberry Pink

woensdag 12 augustus 2015

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een lakje van Kiko liet zien en ik vond het tijd worden voor een oud textuurlakje die nog untried in mijn kast stond. Kijken jullie mee naar 641 / Strawberry Pink?


Ondertussen weten we dat Kiko graag gebruik maakt van saaie nummers als namen voor hun lakjes, maar toch heb ik kunnen vinden dat de alternatieve naam van 641 ook bestaat, namelijk strawberry pink. Het lakje hoort bij de eerste lijn uit de Sugar Mattes, wat een collectie is met allemaal textuurlakjes met een glittertje erin.


Ondanks dat de naam aardbeitjesroze is, zie ik er weinig van terug. Ik vind het meer snoepjesroze met een flinke gouden glitter erin. Lekker zomers!


De pigmentatie van de lak is erg goed en ik heb dan ook maar één  laagje gebruikt. Zoals op de foto's te zien is, was dit ruim voldoende. Topcoat heb ik achterwege gelaten omdat je met topcoat het textuureffect teniet doet. De droogtijd is vrij rap, maar het echte uitharden duurt iets langer. Je ziet door de textuur goed het verschil. Wanneer het nog niet zanderig aanvoelt, is het wel droog maar nog niet uitgehard. Je kunt dan wel al met gemak dingen gaan doen, maar de lak wordt mooier naarmate ze wat langer op je nagels zit omdat de glittertjes dan echt goed tot haar recht komen.Ik had haar nog niet eerder gedragen, maar ben eigenlijk blij dat ik haar weer ontdekt heb. Ik vind het namelijk een ontzettend leuk kleurtje voor de zomer!

Een flesje van Kiko bevat 11ml, maar is helaas nog nauwelijks verkrijgbaar. Ik kwam aan dit lakje door haar te bestellen bij Ninja Polish, maar sinds een tijdje verkoopt deze shop helaas alleen nog maar haar eigen lakjes. Wellicht kun je Strawberry Pink nog vinden op een blogsale.

Wat vind jij van dit zomerse kleurtje? Draag je nog wel eens textuurlakjes of ben je dat helemaal zat? Of heb je het misschien nooit leuk gevonden?
10 opmerkingen :

 1. Tot mijn grote verbazing vind ik deze echt onwijs gaaf, ook al is hij roze :')
  Ik heb nog een flink aantal untried texture lakjes van Kiko, maar eens kijken of deze er toevallig tussen zit.

  Ennuh...
  Ik blijf een groot fan van texture lak. Het is zo lekker snel droog en ze blijven bij mij zitten als een huis.
  Heerlijk als ik maar 10 min heb om mijn nagels te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha wow, dat is een reactie die ik nooit had verwacht :-D! Ik vind haar ook erg snoepig en denk dat ze bij veel huidstinten erg mooi staat!

   Verwijderen
 2. Opzich vind ik de textuur wel heel leuk, maar het roze... dat is me toch net iets te zoetig denk ik... :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha snoepig is ze zeker! Ik hou ook nooit zo heel erg van roze, maar vind deze toch wel erg leuk.

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs