piCture pOlish Autumn

maandag 17 augustus 2015

Toen ik dit pareltje tegenkwam, kon ik mezelf niet meer beheersen. Dit kleurtje schreeuwde letterlijk "herfst" tegen me en gezien we die periode weer tegemoed gaan, moest ik haar hebben.Autumn hoort bij de Collaborations 2015, wat een jaarlijks terugkerende collectie is in samenwerking met blogsters en webshops vanuit de hele wereld. Ik heb jullie eerder collabs laten zien uit eerdere collecties, zoals Lakodom en Honey Moon uit 2014 en Imperial uit 2013. 

Autumn is het lakje van The Polishing Life, een blogster uit de Oekraïne.

"Autumn lends the most beautiful, intense and vibrant colours to nature. Why not transfer at least one of them to your nails? One of the many shades of leaves in fall inspired me to create this colour." - The Polishing Life


Ze heeft een oranje basis, maar geen zomers oranje. Ze is een beetje gemixt met een roestkleurtje en naar mijn mening is dit goed gedaan, want ze geeft me absoluut het gevoel van herfst. Ze doet me denken aan de kleur van de eerste bladeren die naar beneden vallen zodra de temperaturen weer wat naar beneden gaan. In deze basis zitten gouden glittertjes die de bekende holografische deeltjes hebben, wat een scattered holo op je nagels geeft.


De vlag mag uit, de vlag mag uit!!! Want zien jullie wat ik zie? Ik zie GOUDEN glittertjes op mijn nagels! Ondertussen weten jullie dat gouden glitters en shimmers vrijwel nooit zichtbaar bij me zijn, op de één of andere manier denk ik dat dat met mijn tint te maken heeft. Erg jammer, want een prachtige rode lak met gouden shimmer wordt bij mij gewoon een standaard rode lak. Maar niet bij Autumn! Ze zijn zichtbaar en nog eens goed ook! Ik ben helemaal in de zevende hemel, haha. 


Zoals vrijwel alle lakjes van piCture pOlish, lakt ook deze weer fantastisch. Het fijne, handzame kwastje laat de goed gepigmenteerde lak netjes opbrengen en de droogtijd is weer lekker snel. Niets op te merken aan dit lakje.


Autumn is 5-Free, bevat 11 ml en is verkrijgbaar bij de bekende webshops, zoals prettypolish, en Harlow&Co. Je betaalt tussen de 10 en 13 euro voor een flesje.

Had jij de nieuwste aanwinsten in de Collab 2015 al gespot? Wat is je favoriet? En wat vind je van Autumn?6 opmerkingen :

 1. Oh herfst in een potje! Ik vind hem erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie, deze is echt heel erg gaaf!
  Inderdaad echt een kleurtje voor de herfst! Mooi kleurtje en ze staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik ben er ook helemaal weg van. Die twist in het oranje is echt zo prachtig en inderdaad zeer geschikt voor de herfst.

   Verwijderen
 3. This is really pretty. I like it :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs