Hare Polish Elysian Fields

vrijdag 4 september 2015

Toen dit lakje vanachter een ander lakje naar me knipoogde, kon ik niets anders dan haar nog eens lakken. Dit lakje is in mijn ogen namelijk op een bepaald punt perfectie.Ik heb jullie eerder een lakje van Hare Polish laten zien, namelijk de fantastische Bury The Hatchetfish. Verder is mijn stash vrij karig van dit merk en eigenlijk weet ik niet zo goed waarom, omdat ik van beide lakjes helemaal gek ben. 

Ja, misschien weet ik het wel: Nikole heeft een gave om érg bijzondere glitters bij elkaar te knallen en regelmatig vind ik de uitkomst ervan niet leuk. Maar áls ik eenmaal een leuke kleurencombinatie heb gevonden van dit merk, zijn het vaak ook echte knallers! 


Elysian Fields hoort bij de Viva Los Angelos Collectie, wat de spring/summer collectie van 2014 was. De groene basiskleur is in mijn ogen perfect. Ik ben echt verzot op deze tinten. Ik heb geen idee hoe ik deze tint moet of kan omschrijven, maar het is echt he-le-maal mijn kleurtje: kan het in alles dragen: jurkjes, topjes, accessoires, oogschaduw, name it. Verder zie je in deze basis echt van alles zweven! Vooral de gouden glassflecks en glitters vallen goed op, maar daarbuiten zit er ook nog een prachtige paarsblauwe, maar verlegen shimmer in en een lekker vrolijk grasgroen glittertje.


Elysian Fields heeft een plat kwastje, al is deze wel iets aan de brede kant. Niets om je zorgen over te maken, want je kunt er prima mee lakken. Wel neemt ze hierdoor vrij veel lak mee en ik raad dan ook aan om het kwastje goed af te strijken voordat je je nagels gaat lakken, omdat ze anders echt naar je nagelriemen kruipt.

De substantie is vrij dun, maar niet waterig. Eigenlijk wel erg fijn en ondanks dat je zou denken dat zo'n dunne substantie met zoveel glitters niet fijn werkt, is dat dus het totaal tegenovergestelde. Ze vloeit als boters op de nagels, legt de glitters mooi glad neer en droogt als een tierelier. Wederom dus weer een heel erg fijn lakje van Hare Polish.


Ik ben flieft! De glitters zijn eigenlijk voor mij wat aan de drukke kant, maar de basiskleur maakt voor mij zó veel goed, dat ik de drukte eigenlijk wat vergeet en alleen maar zwijmelend naar mijn nagels kan staren. Wat een toppertje!


Momenteel is ze helaas niet te koop, maar ik heb haar bij Llarowe vandaan en ik weet dat Llarowe het merk regelmatig aanvult. Het merk is 5-Free en Cruelty Free, bevat 15ml en kost ongeveer € 10 per flesje. Uiteraard kun je ook terecht op Nikole haar Etsy. Ze is nog wel verkrijgbaar bij Femme Fatale, maar deze Australische webshop verzend helaas niet naar Nederland. Maar mocht je toevallig iemand kennen die daar woont: sla je slag!

Wat vind jij van Elysian Fields?

Edit: Ik zie dat Llarowe nog maar erg weinig merken in hun assortiment heeft. Iemand enig idee of ze ermee gaan stoppen? Of dat ze gewoon een opruiming hebben gehad en dat alles nog aangevuld moet worden?

Edit 2: Helaas heb ik vernomen dat het bovenstaande nieuws waar is. Llarowe zal in de toekomst alleen nog maar hun eigen lakjes verkopen, CBL. Ik denk dat wat er nu nog op de site staat dus met een leuke korting weg gaat, tot er niets anders meer is dan CBL. Jammer, ik heb er vaak heel fijn geshopt!


6 opmerkingen :

 1. Wat een toppertje weer van Hare Polish, het is echt zo'n leuk merk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind Elysian echt zooo prachtig! Soms heb ik wat moeite met haar erg drukke creaties, maar stuk voor stuk zijn ze echt ontzettend uniek en dat maakt het merk ook gewoon echt heel erg leuk inderdaad!

   Verwijderen
 2. Ik weet waarom je er niet meer hebt... Door dat stomme konijn!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaahahahahha oja!!! Nee, dat was waarom ik Bury weigerde te kopen totdat er een nieuw logo was _O- !

   Verwijderen
 3. Gorgeous green and I love the glitters :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs