MoYou London Stamping Plates

donderdag 30 april 2015

Ondertussen weten jullie dat ik geen kei ben in nailart. Sterker nog; met het geduld van een fruitvlieg en net zoveel inspiratie als de stenen in mijn tuin heb ik de hoop op een leuke nailart gewoon maar laten varen. Tot... Ik een tijdje geleden lucht kreeg van het merk MoYou London. En met "een tijdje" bedoel ik zo ongeveer anderhalf jaar geleden. Deze post stond al heel erg lang klaar, maar ik had nog stééds geen foto van het resultaat en daarom kon ik 'm niet online zetten.

Toen ik een paar weken terug een fan-tas-tisch gave nailart bij Miriam van Nailtalk zag, besloot ik dat het genoeg was en ben ik ook weer aan de gang gegaan. Verwacht niet zo'n moeilijke (en gave) als die van haar hoor, want zo ver ben ik nog laaaaang niet in het stamping-wereldje. En daarbij is dit ook meer een review-post van de MoYou Stamping Plates. Kijken jullie mee?


In het verleden heb ik een probeersetje van Konad aangeschaft, omdat ik de prints wel heel erg leuk vond en het me een vrij simpele manier van nailarten leek. Dit draaide op niets uit, dus op een gegeven moment heb ik dat setje weggegeven. Ik kreeg de figuurtjes niet netjes op het stempelkussen en daardoor werd het dus ook drama om het plaatje netjes op mijn nagels te krijgen.

Uiteraard heb ik google er flink op los laten gaan voordat ik de plates van MoYou bestelde. Ik las eigenlijk alleen maar positieve verhalen en zag ook alleen maar geslaagde foto's. Ik heb de gok dus genomen en een paar plates besteld.


- Mother Nature Collection, plate 08
- Tourist Collection, plate 15
- Fairytale Collection, plate 13


Zoals je op de foto ziet, zijn de plates totaal anders dan die van bijvoorbeeld Konad. Ik heb nooit andere merken gehad, vandaar dat ik even refereer naar Konad. De plates zijn behoorlijk flink, ze zijn net iets groter dan mijn iPhone 5(s). Zoals bij elk ander merk plates, zit er een beschermfolie over die je er af moet trekken.


Nadat de folie eraf is gehaald, zijn de afbeeldingen ook een stuk beter zichtbaar. De plates zijn erg druk, maar in de plates zijn afbeeldingen verwerkt. Het is dus niet de bedoeling dat je die grote molen op je nagels probeert te krijgen ;-). Als je goed kijkt, zie je dat elke wiek een ander motiefje heeft. Hetzelfde met bijvoorbeeld het gras van de Afrika-plaat en ook zo bij de schoen.


Maar toen... Toen was het tijd om "iets" op mijn nagels te gaan zetten. Dan is zo'n grote afbeelding behoorlijk indrukwekkend. Ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen. Uiteindelijk heb ik een kartonnetje gepakt waar ik een stukje heb uitgeknipt (ongeveer ter grootte van mijn eigen nagels) en kreeg op deze manier het overzicht een beetje terug.


Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, pakt de stempel de lak erg goed op van het plaatje. De details zijn goed zichtbaar en ik zie geen kale plekjes. So far, so good!

Note: Ik heb met vrij zachte kleurtjes op mijn nagels rondgelopen maar deze kleur kwam niet mooi en duidelijk over op de foto van de stempel, vandaar dat ik op bovenstaande foto even voor een contrasterend kleurtje ben gegaan. Met onderstaande foto ben ik een dagje door het leven gegaan, lekker zoet :-).

Gebruikte lakjes:
A England Iseult
Color Club Right On

En ja hoor... Het is me gelukt, ik heb een nailart op mijn nagels gestempeld! En het geheim is dat het serieus appeltje eitje was. Misschien moet ik me er toch eens wat vaker aan wagen...

Ben jij bekend met de plates van MoYou, of gebruik je andere plates? Vind je het gemakkelijk, of heb je er (soms) moeite mee. Nog aanraders voor bepaalde platen?

3 opmerkingen :

  1. These have wonderful designs. They look amazing :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf! Ik heb ze wel eens van een ander merk geprobeerd, Herome volgens mij, dat werkte echt helemaal niet. Maar als je zegt dat deze wel goed werkt, ze zijn wel erg leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi, Yv ik kende deze stamping plates nog niet. Het resultaat is prachtig. Vind het altijd heel mooi maar bij mij is het stempelen ook altijd een drama.

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs